Ανακαίνιση σπιτιού Αθήνα, Κηφισιά, Μαρούσι, Πεύκη, Γαλάτσι, Περιστέρι, Φιλαδέλφεια, Βύρωνας, Γαλατσι, Κολωνάκι, Γλυφάδα, Αχαρναί Άγιοι Ανάργυροι, Πειραιάς,  Νίκαια.

H Εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού, για την ανακαίνιση του ακινήτου σας καθώς και την όποια τεχνική υποστήριξη μπορεί να χρειαστείτε μετά την παράδοση του έργου.

Η εταιρία μας με πολυετή πείρα φροντίζει την Ανακαίνιση του Σπιτιού σας με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Είτα μερική η Ολική  Ανακαίνιση Σπιτιού η Δωρεάν Εκτίμηση μας θα είναι προσαρμοσμένη στις προσωπικές σας απαιτήσεις και στις δυνατότητες του χώρου.

Η εταιρία μας  είναι εξοπλισμένη με εξειδικευμένο προσωπικό με τεχνογνωσία να υλοποιεί τις ιδέες σας με χρήση των καλύτερων υλικών της αγοράς.

Ένας από τους αντιπροσώπους μας που ειδικεύεται στην Ανακαίνιση Σπιτιού θα σας βοηθήσει να καθορίσετε τις ανάγκες και τις ιδέες σας για τον προσωπικό σας χώρο, να δώσει συμβουλές σχετικά με την εφαρμογή, και να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το σχέδιο σας.

Τα πακέτα μας – Ανακαίνιση σπιτιού

Οικονομική Ανακαίνιση σπιτιού

Πλήρης Ανακαίνιση σπιτιού

Ολοκληρωμένη Ανακαίνιση σπιτιού

Η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε κάθε μας έργο, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιλογή και χρήση επώνυμων υλικών άριστης ποιότητας καθώς και στη σωστή εφαρμογή τους. Διαθέτουμε έμπειρα και πλήρως καταρτισμένα συνεργεία τα οποία εργάζονται κάτω από την δική μας καθημερινή επίβλεψη, με αποτέλεσμα η τελική μορφή του χώρου που (κατ’ελάχιστα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του πελάτη) συνήθως να ξεπερνά τις προσδοκίες του. Επικοινωνία πάντα με έναν. Ανεξάρτητα από το πλήθος των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν, εσείς θα επικοινωνείτε μόνο με τον υπεύθυνο επιβλέποντα του έργου που έχει αναλάβει την καθοδήγηση, τον συντονισμό και την ολοκλήρωση των εργασιών που μας έχετε αναθέσει.

Αν βρίσκεστε στην Αθήνα η στην Αττική καλέστε μας για δωρεάν προσφορά για την Ανακαίνιση σπιτιού σας!