Ανακαίνιση Ξενοδοχείων Αθήνα, Κηφισιά, Μαρούσι, Πεύκη, Γαλάτσι, Περιστέρι, Φιλαδέλφεια, Βύρωνας, Γαλατσι, Κολωνάκι, Γλυφάδα, Αχαρναί Άγιοι Ανάργυροι, Πειραιάς,  Νίκαια.

Η Ανακαίνιση Ξενοδοχείων είναι μεγάλης σημασίας γιατί αποτελεί επένδυση για την επιχείρησή μας.

Σε μια εποχή που τα Ξενοδοχεία έχουν ανταγωνιστικότητα μεγάλη καθώς ο καταναλωτής έχει αρκετές επιλογές.

Πλέον οι χαμηλές τιμές δεν αρκούν για να προσελκύσουν τους πελάτες στα ξενοδοχεία.

Πράγματι, ο επαγγελματικός χώρος είναι ιδιαίτερα σημαντικός, διότι  οφείλουμε να φροντίζουμε καθετί που μας περιβάλλει να συντελεί στο να πετυχαίνουμε τον στόχο μας, να είμαστε δηλαδή παραγωγικοί και ανταγωνιστικοί.

Έχει αποδειχθεί ότι κάνοντας ανακαίνιση σε ένα ξενοδοχείο υπολογίζεται να υπάρχει αύξηση στις κρατήσεις ακόμη και 30%!

Η Ανακαίνιση Ξενοδοχείων, ως διαδικασία επαναπροσδιορισμού της ταυτότητας ενός Ξενοδοχείου, βρίσκεται στην καρδιά της προσπάθειας προσέλκυσης πελατών και για το λόγο αυτό απαιτεί προσεκτικές κινήσεις από πλευράς ιδιοκτητών.

Ένας ανανεωμένος χώρος έχει θετική επίδραση όχι μόνο στην ψυχολογία των πελατών, οι οποίοι έχουν διάθεση να περάσουν χρόνο στο κατάστημα και να κάνουν τις αγορές τους, αλλά και στην ψυχολογία των υπαλλήλων, αυξάνοντας την απόδοση και τη διάθεσή τους να εργαστούν.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση Ξενοδοχείων από τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή μέχρι και την τοποθέτηση. Ανακαίνιση κουζίνας, ντουλάπες, μπάνιου, πατώματα, παράθυρα αλουμινίου, χωρίσματα, γυψοσανίδες, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ειδικές μεταλλικές και ξύλινες κατασκευές και πολλά άλλα.

Η συνεργασία μας με τους καλύτερους  προμηθευτές, το τμήμα σχεδιασμού, διακόσμησης και μελέτης στοχεύουμε σε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα με χαμηλό κόστος για την Ανακαίνιση Ξενοδοχείων.