Πόρτες ασφαλείας

Μετά από εικοσαετή πείρα στις πόρτες ασφαλείας μπορούμε να εγγυηθούμε για την ποιότητα της δουλειάς μας. Η κλειδαριά της πόρτας είναι καινούργιας τεχνολογίας της οποίας το κλειδί δεν αντιγράφεται και παραδίδεται στον ιδιοκτήτη με 5 κλειδιά σφραγισμένα.
Αυτό που σας προσφέρουμε είναι πόρτες ασφαλείας, θωρακισμένες πόρτες, γκαραζόπορτες ειδικά και μοναδικά κατασκευασμένες για εσάς, εξατομικευμένες και πλήρως προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες, επιθυμίες και απόλυτα εναρμονισμένες με το προσωπικό σας γούστο και τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας.

Οι υπηρεσίες της υψηλών προδιαγραφών, το πολύπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, ο σύγχρονος υλικοτεχνικός εξοπλισμός, η ταχύτατη κατασκευή, παράδοση και τοποθέτηση (σε διάστημα λιγότερο των δύο εβδομάδων) και οι αξιόπιστες, έγγραφες εγγυήσεις που παρέχουμε μας εξασφαλίζουν μια ασταμάτητη, δυναμική ανέλιξη που μας διατηρεί στην κορυφή όλα αυτά τα χρόνια.

Εξειδίκευση, τεχνογνωσία, καλαίσθητα, πρωτότυπα σχέδια και δοκιμασμένα υλικά κατασκευής που συντίθενται και συναρμολογούνται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα – μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της δουλειάς μας που μας έχουν εξασφαλίσει μια πολύ ιδιαίτερη, εξέχουσα θέση στις καρδιές των πελατών μας.