Η έμπειρη ομάδα μας  βρίσκεται στη διάθεσή σας για να μελετήσει το χώρο σας και να σας προτείνει τις κατάλληλες λύσεις για την ανακαίνιση του σπιτιού σας Δωρεάν!

Ακόμη και αν οι ανάγκες των χώρων σας παρουσιάζουν δυσκολίες, η ομάδα μας μπορεί να τα καταφέρει και προχωράει στην υλοποίηση κατασκευών που θα σας εξυπηρετήσουν απολύτως!

Σας παρέχουμε  τα σχέδια ανακαίνισης του ακινήτου σε 3D πρίν την τελική υλοποίηση του έργου.

Με το σχεδιασμό σε 3D, επιτυγχάνουμε τον εντοπισμό και την επιδιόρθωση προβλημάτων στα πρώτα στάδια της διαδικασίας σχεδιασμού. Αυτό μειώνει το κόστος κατασκευής και βοηθά τον πελάτη ν’αντιληφθεί το τελικό αποτέλεσμα πριν απο την έναρξη των εργασιών έτσι ώστε να έχει τη δυνατότητα να προβεί στις αλλαγές που θεωρεί αναγκαίες

Οι σχεδιαστικές λύσεις και προτάσεις των έμπειρων μηχανικών της εταιρίας μας αποδίδουν με λεπτομέρεια και σαφήνεια την πλήρη εικόνα του έργου με αναλυτικά αρχιτεκτονικά σχέδια, τεχνικές προδιαγραφές και ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες.

Ένας από τους αντιπροσώπους μας που ειδικεύεται στην Ανακαίνιση Σπιτιού θα σας βοηθήσει να καθορίσετε τις ανάγκες και τις ιδέες σας για τον προσωπικό σας χώρο, να δώσει συμβουλές σχετικά με την εφαρμογή, και να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το σχέδιο σας.