Ανακαίνιση καταστημάτων Αθήνα, Κηφισιά, Μαρούσι, Πεύκη, Γαλάτσι, Περιστέρι, Φιλαδέλφεια, Βύρωνας, Γαλατσι, Κολωνάκι, Γλυφάδα, Αχαρναί Άγιοι Ανάργυροι, Πειραιάς,  Νίκαια.

Η εταιρία μας από το 1986 ολοκλήρωσε με επιτυχία έργα υψηλών απαιτήσεων σε επαγγελματικούς, βιομηχανικούς και εμπορικούς χώρους.
Ενδεικτικά κάποιες από τις εγκαταστάσεις που ολοκληρώσαμε είναι: Super Market METRO σε Κέρκυρα, Ίλιον, Πετρούπολη, Αλιβέρι, Βάρη, Τρίπολη, Οινόφυτα, Ιστιαία, Λάρισα, Βόλο και Ηράκλειο Κρήτης.
Ακόμα στο εργοστάσιο της αλυσίδας Φούρνοι Βενέτη, και κρατικά έργα όπως: Αερολιμένας Πάρου αλλά και επισκευή Αδριάνειου Υδραγωγείου ΟΑΚΑ (2001). Στις εγκαταστάσεις της ελληνικής επιτροπής ατομικής ενέργειας στην Αγία Παρασκευή, στους κρατικούς Αερολιμένες σε Σάμο, Κω, Χανιά και στη Μύκονο με ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες και την εγκατάσταση ανεμόμετρων. Στον κρατικό αερολιμένα Κρήτης με έργο την αντικατάσταση πυλώνων στην πίστα-parkingτων αεροσκαφών. Ακόμα σε: Greekcamping τουριστική ΑΕ, Θέα Θάλαττα ΕΠΕ Εύβοια, ΙΕΚ Ξυνή και Cariera.

Η εταιρεία διαθέτει μια ομάδα εξειδικευμένων αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών και συμβούλων πωλήσεων, η οποία είναι στη διάθεση του πελάτη και εξετάζει διεξοδικά τις ιδιαιτερότητες κάθε έργου, συντάσσοντας εμπεριστατωμένες και δημιουργικές προτάσεις. Είτε πρόκειται για μερική ή ολική ανακαίνιση καταστήματος, είτε για ένα νέο κατάστημα, η ομάδα μας είναι δίπλα στον επαγγελματία προτείνοντάς του λύσεις σε κάθε στάδιο εξέλιξης του έργου μέχρι και την ολοκλήρωσή του.
Η συνεργασία μας με τους καλύτερους  προμηθευτές, το τμήμα σχεδιασμού, διακόσμησης και μελέτης στοχεύουμε σε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα με χαμηλό κόστος για την Ανακαίνιση καταστημάτων.